Wat kunnen wij voor jou betekenen?

HKB ondersteunt ondernemers bij het realiseren van hun ambitie. Met onze deskundige adviseurs weet je waar je aan toe bent en maken we ook jouw bedrijf succesvoller. Aan de hand van het strategiekaartenmodel heeft HKB verschillende thema’s opgesteld. Deze thema’s, onze diensten, zijn onder de populaire producten uiteengezet.

Groeistrategie

Actieplan voor succesvol ondernemen

Heb je een helder beeld van de (operationele en financiële) gevolgen van jouw beslissingen? Vind je dat jouw bedrijf professioneel genoeg is ingericht? Hoeveel grip heb je op jouw bedrijf? Werk je in jouw bedrijf of werk je aan jouw bedrijf? Tijdens de workshop ‘Actieplan voor succesvol ondernemen!‘ krijg je antwoord op deze vragen.

Bedrijfswaardering en overname

Krijg inzicht in de huidige waarde van jouw bedrijf

Waarom zou je jouw bedrijf laten waarderen? Wil je jouw bedrijf gaan verkopen? Of een joint venture aangaan? Of jouw bedrijf inbrengen in een ander bedrijf? Een bedrijfswaardering geeft inzicht in de huidige waarde gebaseerd op de toekomst van jouw bedrijf. Het geeft inzicht in omzetontwikkeling, kostenontwikkeling en bijbehorende risico’s. Ook is het mogelijk om verschillende alternatieve scenario’s tastbaar te maken. Een bedrijfswaardering maakt het mogelijk om het effect van een bedrijfsstrategie in geld uit te drukken.

Coaching Internationaal Ondernemen

Starten met succesvol internationaal ondernemen

Heb je de ambitie om met jouw bedrijf ook in het buitenland actief te worden? HKB helpt jou bij de eerste export stappen of bij het opzetten van een buitenlandse vestiging.

Van Empel Inspecties & Advisering

Van Empel Inspecties & Advisering

‘Als één van de eerste klanten van HKB ben ik erg te spreken over de professionaliteit, snelheid en kunde van de adviseurs. Rob en Frans hebben samen met mij bekeken hoe we de algemene bedrijfsvoering in brede zin kunnen verbeteren. We hebben inmiddels diverse procesverbeteringen doorgevoerd en de interne kosten teruggedrongen. Mede daardoor zijn we de afgelopen jaren gegroeid en hebben we extra personeel in dienst genomen. Als ondernemende techneut zijnde is het erg prettig om tweewekelijks met Rob te sparren over managementzaken en zijn hulp te kunnen inschakelen bij zaken waar ik minder verstand van heb, zoals personeelszaken. Zo hielp Mirjam Broeders ons met het werven van een nieuwe medewerker en maakte zij een gedragsanalyse van het nieuwe management. Daarnaast heeft Matty Geertsen een aantal succesvolle communicatietrainingen verzorgd. Dankzij HKB werken wij continue aan het optimaliseren van onze processen en verbeteren van de bedrijfsvoering.’

Ruud van Empel
Directeur
Tilbox

Tilbox

Omgaan met groei

“De afgelopen jaren heeft Tilbox een enorme groei doorgemaakt. Net als bij veel bedrijven, brengt dit groeistuipen met zich mee en liepen we tegen diverse problemen aan die verdere groei in de weg stonden. Rob Bierens, adviseur van HKB, bood ondersteuning waar bij ons de know-how ontbrak. Zo hielp Rob ons met het optimaliseren van processen en het verbeteren van de sales (één van de diensten van HKB). Momenteel is hij nog steeds wekelijks bij Tilbox te vinden om er mede voor te zorgen dat het personeel naar een hoger level wordt getild om de verwachte groei mogelijk te maken.”

Frank Tilburgs
Directeur