Over ons

 

HKB is een adviesbureau dat in 2014 is opgericht door Rob Bierens. Ondertussen is ons team uitgebreid met HKB Oirschot, junior bedrijfsadviseurs, stagiairs en een officemanager. Wij helpen MKB-bedrijven met hun ambitie, groeistrategie, positionering, stabiliteit van de onderneming, innovatiekracht en kostenbeheersing. Daarbij kijken wij bedrijfskundig naar verbetermogelijkheden binnen het bedrijf en de benodigde acties om deze te realiseren. Dit moet resulteren in een betere bedrijfsvoering, een sterkere concurrentiepositie en rendementsverhoging.

Onze hoofdvestiging staat in Veldhoven en daarnaast is HKB gevestigd in Oirschot.

Kijk voor meer informatie over ons op de volgende pagina’s.

CoTrans

HKB kijkt vanuit een helikopter view naar Cotrans en brengt concrete verbeterpunten in kaart. Dankzij het advies van Rob Bierens hebben wij diverse bedrijfsverbeteringen doorgevoerd, onder andere op het gebied van automatisering en kwaliteitsmanagement. Voor mij is het belangrijk dat ik kan sparren en klankborden met Rob, wiens kennis en Kempische nuchterheid erg gewaardeerd wordt.

Patrick Coppens
Directeur

Van Empel Inspecties en Advisering

Als één van de eerste klanten van HKB ben ik erg te spreken over de professionaliteit, snelheid en kunde van de adviseurs. Rob en Frans hebben samen met mij bekeken hoe we de algemene bedrijfsvoering in brede zin kunnen verbeteren. We hebben inmiddels diverse procesverbeteringen doorgevoerd en de interne kosten teruggedrongen. Mede daardoor zijn we de afgelopen jaren gegroeid en hebben we extra personeel in dienst genomen. Als ondernemende techneut zijnde is het erg prettig om tweewekelijks met Rob te sparren over managementzaken en zijn hulp te kunnen inschakelen bij zaken waar ik minder verstand van heb, zoals personeelszaken. Zo hielp Mirjam Broeders ons met het werven van een nieuwe medewerker en maakte zij een gedragsanalyse van het nieuwe management. Daarnaast heeft Matty Geertsen een aantal succesvolle communicatietrainingen verzorgd. Dankzij HKB werken wij continue aan het optimaliseren van onze processen en verbeteren van de bedrijfsvoering.

Ruud van Empel
Directeur