Bedrijfsverbetering

Je bent ondernemer en in de afgelopen jaren heb je stappen gezet, soms ‘met vallen en opstaan’. Jouw bedrijf is gestoeld op vakmanschap en kennis van de markt. Je bent trots op jouw bedrijf.

De meeste ondernemers in dezelfde positie stellen zich met zekere regelmaat één of meer van de volgende vragen:

 • – Welke kant wil ik op met mijn bedrijf? Wat is mijn ambitie?
 • – Wat heeft mijn ambitie voor gevolgen?
 • – Hoe richt ik mijn bedrijf in om mijn ambitie te realiseren?
 • – Wat heb ik nodig om grip te houden op mijn bedrijf?

Kun je op iemand terugvallen die helpt om deze belangrijke vragen te beantwoorden? Heb je beschikking over een deskundige met zowel ervaring als theoretische bagage? Met wie beoordeel je de mogelijkheden om jouw bedrijf toekomstvast te maken? Kan deze persoon ook doorpakken en helpen in de uitvoering?

Da Vinci Bedrijfsverbeter Programma

Het probleem met veel adviseurs is ze óf te generalistisch en aan de zijlijn staan, of te specialistisch en op één onderwerp gericht. Daarnaast weet je als ondernemer vaak niet waar je aan begint, en zeker niet waar het eindigt. Om deze redenen heeft HKB Da Vinci Bedrijfsverbeter Programma ontwikkeld. Hierbij helpt dit programma bij al je ondernemersvragen. Het is een in de praktijk getest traject dat gebaseerd is op grondige theoretische kennis en tientallen jaren bedrijfservaring. In de afgelopen jaren hebben tientallen ondernemers al geprofiteerd van dit programma.

Maken wij jouw bedrijf ook samen succesvoller?

Voordelen van het Da Vinci Bedrijfsverbeter Programma

 • – Concreet werken aan rendementsverbetering
 • – Eén bekende, vertrouwd en deskundige partner voor al uw bedrijfskundige vragen
 • – Toegang tot een internationaal netwerk in alle sectoren en vakgebieden
 • – Duidelijke afspraken over toegevoegde waarde en kosten
 • – Vragen die met één telefoontje of korte mail afgehandeld kunnen worden, worden niet in rekening gebracht, maar zijn inbegrepen
 • – Eén tarief, zowel binnen als buiten kantooruren
 • – Uw adviseur is, indien redelijkerwijs mogelijk, ook ‘s avonds en in het weekend bereikbaar voor relevante vragen

Groei met het Da Vinci Bedrijfsverbeter Programma

Wil jij vrijblijvend kennis maken met HKB? 

Dat kan! Neem via het contactformulier hiernaast contact met ons op.

Wij nodigen je uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin we je alles vertellen over het Da Vinci Bedrijfsverbeter Programma & wat dit voor jou gaat opleveren!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Tilbox

De afgelopen jaren heeft Tilbox een enorme groei doorgemaakt. Net als bij veel bedrijven, brengt dit groeistuipen met zich mee en liepen we tegen diverse problemen aan die verdere groei in de weg stonden. Rob Bierens, adviseur van HKB, bood ondersteuning waar bij ons de know-how ontbrak. Zo hielp Rob ons met het optimaliseren van processen en het verbeteren van de sales. Momenteel is hij nog steeds wekelijks bij Tilbox te vinden om er mede voor te zorgen dat het personeel naar een hoger level wordt getild om de verwachte groei mogelijk te maken.

Frank Tilburgs
Directeur

Berlingr

Ik heb met Rob en Frans de workshop ‘bedrijfsplan op een A4’ doorlopen. Aan de hand van dat plan ben ik met Frans een traject in gegaan om een actieplan op te stellen voor de komende 4 jaar. Een onderdeel van het actieplan is een promotieplan, dit zijn we de komende periode aan het uitvoeren. Frans heeft ons een spiegel voorgehouden zodat we weer een heldere focus hebben. HKB is voor ons de stok achter de deur zodat we zaken aanpakken en de gemaakte plannen niet in de kast laten liggen.

Juup Willems
Directeur