Hoofdvestiging Veldhoven

HKB regio De Kempen is gevestigd in Veldhoven en is tevens onze hoofdvestiging. Vanuit dit mooie pand bedienen wij onze opdrachtgevers in Kempengemeentes Veldhoven, Bergeijk, Eersel, Bladel en Reusel. Daarnaast voeren wij op het kantoor in Veldhoven onderzoekswerkzaamheden, marketing, administratie en interne organisatie uit. Bovendien beschikken we over ruime trainingsruimtes voor opleidingen, workshops en presentaties.

De vestiging in Veldhoven wil een actieve rol vervullen in deze ondernemende omgeving. Onze adviseurs zijn betrokken bij tal van initiatieven. Een paar voorbeelden zijn:

HKB Regio de Kempen was in 2015 genomineerd voor de Brabantse KempenTrofee. (zie ook: http://www.brabantsekempen.eu/nl/organisation/Hoofdkantoor-Brabant.

Wij leveren graag een bijdrage aan lokale verenigingen. Een van de voorbeelden daarvan is onze sponsoring aan sportverenigingen en maatschappelijke initiatieven.

 

Voor vragen en suggesties kun je het formulier hiernaast invullen, of een email sturen naar veldhoven@hkb-advies.nl. Wij zullen hier dan zo snel mogelijk op reageren.

Veldhoven
Dorpstraat 173
5504 HE  Veldhoven
+31 (0)40 40 211 12

veldhoven@hkb-advies.nl
www.hkb-advies.nl

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Dorpstraat 173 5504 HE  Veldhoven

CoTrans

HKB kijkt vanuit een helikopter view naar Cotrans en brengt concrete verbeterpunten in kaart. Dankzij het advies van Rob Bierens hebben wij diverse bedrijfsverbeteringen doorgevoerd, onder andere op het gebied van automatisering en kwaliteitsmanagement. Voor mij is het belangrijk dat ik kan sparren en klankborden met Rob, wiens kennis en Kempische nuchterheid erg gewaardeerd wordt.

Patrick Coppens
Directeur

Berlingr

Ik heb met Rob en Frans de workshop ‘bedrijfsplan op een A4’ doorlopen. Aan de hand van dat plan ben ik met Frans een traject in gegaan om een actieplan op te stellen voor de komende 4 jaar. Een onderdeel van het actieplan is een promotieplan, dit zijn we de komende periode aan het uitvoeren. Frans heeft ons een spiegel voorgehouden zodat we weer een heldere focus hebben. HKB is voor ons de stok achter de deur zodat we zaken aanpakken en de gemaakte plannen niet in de kast laten liggen.

Juup Willems
Directeur