Hoofdvestiging Veldhoven

HKB regio De Kempen is gevestigd in Veldhoven en is tevens onze hoofdvestiging. Vanuit dit mooie pand bedienen wij onze opdrachtgevers in Kempengemeentes Veldhoven, Bergeijk, Eersel, Bladel en Reusel. Daarnaast voeren wij op het kantoor in Veldhoven onderzoekswerkzaamheden, marketing, administratie en interne organisatie uit. Bovendien beschikken we over ruime trainingsruimtes voor opleidingen, workshops en presentaties.

De vestiging in Veldhoven wil een actieve rol vervullen in deze ondernemende omgeving. Onze adviseurs zijn betrokken bij tal van initiatieven. Een paar voorbeelden zijn:

HKB Regio de Kempen was in 2015 genomineerd voor de Brabantse KempenTrofee. (zie ook: http://www.brabantsekempen.eu/nl/organisation/Hoofdkantoor-Brabant.

Wij leveren graag een bijdrage aan lokale verenigingen. Een van de voorbeelden daarvan is onze sponsoring aan sportverenigingen en maatschappelijke initiatieven.

 

Voor vragen en suggesties kun je het formulier hiernaast invullen, of een email sturen naar veldhoven@hkb-advies.nl. Wij zullen hier dan zo snel mogelijk op reageren.

Veldhoven
Dorpstraat 173
5504 HE  Veldhoven
+31 (0)40 40 211 12

veldhoven@hkb-advies.nl
www.hkb-advies.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Dorpstraat 173 5504 HE  Veldhoven