fbpx

Oirschot

HKB regio Oirschot is gevestigd op Moorland 4 in Oirschot. Vanuit dit mooie pand bedienen wij onze klanten uit oost-, west- en Middelbeers. De vestiging Oirschot, die ideaal aan de snelweg ligt, is na Veldhoven het eerste kantoor dat opgericht is.

Bedrijfsadviseur/eigenaar: Jack Kroon

Jack ervaart al vroeg in zijn carrière wat de kracht kan zijn van een goede externe adviseur. Van daaruit is zijn ambitie ontstaan om zich te ontwikkelen tot bedrijfskundig adviseur. Hij heeft gewerkt voor middelgrote bedrijven in zowel de maakindustrie als in de handel. De focus lag op rendementsverbetering door het verbeteren van processen. Ondertussen heeft Jack dan ook al 30 jaar managementervaring.

Jack wordt in het algemeen erkend in de volgende specialisaties: rendementsverbetering, organisatieontwikkeling, strategieontwikkeling en implementatie.


Blijf jij up-to-date?

Ontvang het laatste nieuws voor ondernemers, evenementen en updates over HKB Oirschot! Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief.


Nieuwsbrief HKB Oirschot


 

Contactformulier HKB Oirschot

Voor vragen en suggesties kun je het formulier hiernaast invullen, of een email sturen naar oirschot@hkb-advies.nl. Wij zullen hier dan zo snel mogelijk op reageren.

Oirschot
Moorland 4
5688 GA  Oirschot
+31(0)6-10055761

oirschot@hkb-advies.nl
www.hkb-advies.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Moorland 4 5688 GA  Oirschot