Voor succesvoller ondernemen!

Oirschot

HKB regio Oirschot is gevestigd op Moorland 4 in Oirschot. Vanuit dit mooie pand bedienen wij onze klanten in de regio Oirschot, Best, Den Bosch en Tilburg. De vestiging Oirschot, die ideaal aan de snelweg ligt, is na Veldhoven het eerste kantoor dat opgericht is.

Bedrijfsadviseur/eigenaar: Jack Kroon

Jack ervaart al vroeg in zijn carrière wat de kracht kan zijn van een goede externe adviseur. Van daaruit is zijn ambitie ontstaan om zich te ontwikkelen tot bedrijfskundig adviseur. Hij heeft gewerkt voor middelgrote bedrijven in zowel de maakindustrie als in de handel. De focus lag op rendementsverbetering door het verbeteren van processen. Ondertussen heeft Jack dan ook al 30 jaar managementervaring.

Jack Kroon

Jack wordt erkend in de volgende specialisaties: rendementsverbetering, organisatieontwikkeling, strategieontwikkeling en implementatie.

Naast Jack Kroon kent het Oirschot team ook junior bedrijfsadviseur Max Beenen

Neem vrijblijvend contact op met HKB Oirschot


Wat zeggen opdrachtgevers over HKB Oirschot?

 


 

Akoestiek Montage Brabant B.V.

Akoestiek Montage Brabant B.V.

“De dagelijkse werkzaamheden zorgen ervoor dat ons personeel daardoor werd opgeslokt en er geen ruimte was voor andere kansen van buitenaf. De eerste stap die we zetten was om te zorgen voor duidelijke functies. Hierdoor kwam er veel rust. Er zijn heldere afspraken gemaakt en handvaten gecreëerd om te groeien, i.p.v. het proces te versnellen.”

Leer meer.

Martijn Buijtels
Directeur
Orbis

Orbis

Samen met mijn vader, die altijd zowel mijn adviseur als steun was, ben ik bij HKB begonnen aan de workshop Actieplan voor Succesvoller Ondernemen. Samen met Jack en Rick van HKB hebben we daarin gekeken wat we nu goed doen, en wat we moeten verbeteren om onze doelen ook handen en voeten te geven. Tijdens dit traject ben ik over alle facetten van mijn bedrijfsvoering gaan nadenken, ook aan zaken waar ik tot dan toe nog totaal niet aan gedacht had. Tijdens deze workshop werd ik langzamerhand steeds enthousiaster over de mogelijkheden en zag ik het waarmaken van mijn ambitie en dromen ook tot stand komen.

Lees meer.

Koen van Hout
Directeur

Blijf jij up-to-date?

Ontvang het laatste nieuws voor ondernemers, evenementen en updates over HKB Oirschot! Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief.


Nieuwsbrief HKB Oirschot


 

Moorland 4 5688 GA  Oirschot