HKB Veldhoven

Veldhoven is het centrum van ASML in Brabant en daarmee een belangrijke speler geworden in Brainport Nederland. Maar niet alle werkgelegenheid komt vanuit ASML, het midden- en kleinbedrijf geeft in Veldhoven werk aan meer dan 40% van alle inwoners, wat het de ideale gemeente maakt voor een vestiging van HKB.

 

Bedrijfsadvies in Veldhoven

Elke fase van het ondernemerschap kent zijn eigen vragen en uitdagingen. Vanuit onze bedrijfskundige achtergrond zien we dat producten en diensten steeds vaker ‘wereldwijd concurrerend’ geleverd worden. Daarom is het maken van goede producten alleen niet meer voldoende. Strategie en innovatie maakt bedrijven onderscheidend. Vakmanschap en kwaliteit zijn basisvoorwaarden om ‘mee te mogen doen’.

HKB levert bedrijfskundig advies aan bedrijven binnen het MKB. Zo zorgen we voor onder andere rendementsverbetering en helpen wij bij een betere bedrijfsvoering. Onze opdrachtgevers ervaren ons advies als een heldere analyse en een praktische aanpak, waardoor snel resultaat geboekt kan worden.

We zien waar de mogelijkheden liggen voor bedrijven. Om die mogelijkheden in de praktijk tot uitvoering te brengen heeft HKB slimme producten ontwikkeld.

Als jij je ambities wilt realiseren, grip wil houden op je bedrijf of goed voorbereid naar je exit toe wilt werken? Onze adviseurs staan naast ondernemers en helpen bij de uitvoering van plannen en verbetertrajecten.

 

Rob Kimpen helpt jouw onderneming in de regio Veldhoven met succesvoller ondernemen!

 

 

 

 

Wil jij vrijblijvend kennis maken met HKB Veldhoven?

Dat kan! Neem via het contactformulier contact met mij op.

Ik nodig je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin ik je alles vertel over de werkwijze van HKB Veldhoven en wat dit voor jou gaat opleveren!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.