Moorland 4 5688 GA  Oirschot

HKB Oirschot

Oirschot is het middelpunt van de leisure boulevard van Brainport Eindhoven, Tilburg en ‘s-Hertogenbosch. Een economisch sterke regio met kleine en grote industrieën verspreid over diversen bedrijventerreinen. Naast een uitgebreid aanbod aan winkels en horeca is er een groot aanbod van onderwijs, sport, cultuur en recreatie in een landelijke en groene omgeving.

 

Bedrijfsadvies in Oirschot

Elke fase van het ondernemerschap kent zijn eigen vragen en uitdagingen. Vanuit onze bedrijfskundige achtergrond zien we dat producten en diensten steeds vaker ‘wereldwijd concurrerend’ geleverd worden. Daarom is het maken van goede producten alleen niet meer voldoende. Strategie en innovatie maakt bedrijven onderscheidend. Vakmanschap en kwaliteit zijn basisvoorwaarden om ‘mee te mogen doen’.

HKB levert bedrijfskundig advies aan bedrijven binnen het MKB. Zo zorgen we voor onder andere rendementsverbetering en helpen wij bij een betere bedrijfsvoering. Onze opdrachtgevers ervaren ons advies als een heldere analyse en een praktische aanpak, waardoor snel resultaat geboekt kan worden.

We zien waar de mogelijkheden liggen voor bedrijven. Om die mogelijkheden in de praktijk tot uitvoering te brengen heeft HKB slimme producten ontwikkeld.

Als jij je ambities wilt realiseren, grip wil houden op je bedrijf of goed voorbereid naar je exit toe wilt werken? Onze adviseurs staan naast ondernemers en helpen bij de uitvoering van plannen en verbetertrajecten.

 

Jack Kroon helpt jouw onderneming in de regio Oirschot met succesvoller ondernemen!

 

Wat zeggen opdrachtgevers over HKB Oirschot?

 

 

 

 

Akoestiek Montage Brabant

Akoestiek Montage Brabant

‘De dagelijkse werkzaamheden zorgen ervoor dat ons personeel daardoor werd opgeslokt en er geen ruimte was voor andere kansen van buitenaf. De eerste stap die we zetten was om te zorgen voor duidelijke functies. Hierdoor kwam er veel rust. Er zijn heldere afspraken gemaakt en handvatten gecreëerd om te groeien, i.p.v. het proces te versnellen.’

Leer meer.

Martijn Buijtels
Directeur
Orbis

Orbis

‘Samen met mijn vader, die altijd zowel mijn adviseur als steun was, ben ik bij HKB begonnen aan de workshop Actieplan voor Succesvoller Ondernemen. Samen met Jack en Rick van HKB hebben we daarin gekeken wat we nu goed doen, en wat we moeten verbeteren om onze doelen ook handen en voeten te geven. Tijdens dit traject ben ik over alle facetten van mijn bedrijfsvoering gaan nadenken, ook aan zaken waar ik tot dan toe nog totaal niet aan gedacht had. Tijdens deze workshop werd ik langzamerhand steeds enthousiaster over de mogelijkheden en zag ik het waarmaken van mijn ambitie en dromen ook tot stand komen.’

Lees meer.

Koen van Hout
Directeur

 

 

 

Wil jij vrijblijvend kennis maken met HKB Oirschot?

Dat kan! Neem via het contactformulier contact met mij op.

Ik nodig je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin ik je alles vertel over de werkwijze van HKB Oirschot en wat dit voor jou gaat opleveren!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.