De Kempen

HKB regio De Kempen is gevestigd in Veldhoven en is tevens onze hoofdvestiging. Vanuit deze locatie bieden wij op deze locatie onderzoekswerkzaamheden, marketing, administratie en interne organisatie aan. Bovendien beschikken we over ruime trainingsruimtes voor opleidingen, workshops en presentaties.

 

Vestigingen:

 

Bedrijfsadvies in de Kempen

Elke fase van het ondernemerschap kent zijn eigen vragen en uitdagingen. Vanuit onze bedrijfskundige achtergrond zien we dat producten en diensten steeds vaker ‘wereldwijd concurrerend’ geleverd worden. Daarom is het maken van goede producten alleen niet meer voldoende. Strategie en innovatie maakt bedrijven onderscheidend. Vakmanschap en kwaliteit zijn basisvoorwaarden om ‘mee te mogen doen’.

HKB levert bedrijfskundig advies aan bedrijven binnen het MKB. Zo zorgen we voor onder andere rendementsverbetering en helpen wij bij een betere bedrijfsvoering. Onze opdrachtgevers ervaren ons advies als een heldere analyse en een praktische aanpak, waardoor snel resultaat geboekt kan worden.

We zien waar de mogelijkheden liggen voor bedrijven. Om die mogelijkheden in de praktijk tot uitvoering te brengen heeft HKB slimme producten ontwikkeld.

Als jij je ambities wilt realiseren, grip wil houden op je bedrijf of goed voorbereid naar je exit toe wilt werken? Onze adviseurs staan naast ondernemers en helpen bij de uitvoering van plannen en verbetertrajecten.

 

HKB De Kempen helpt jouw onderneming in de regio de Kempen (Veldhoven, Bergeijk, Eersel, Bladel en Reusel) met succesvoller ondernemen!

 

Wat zeggen opdrachtgevers over HKB de Kempen?

 

 

 

 

M. van der Looy

M. van der Looy

‘HKB heeft ons ondersteunt met het aanvragen van twee subsidies. In het kader van deze subsidies heeft Rob onderzoek verricht hoe we een bepaald product het beste in de markt konden zetten. Ook heeft hij samen met ons een plan gemaakt om de mogelijkheden van een nieuw concept in kaart te brengen. Prettig aan Rob is dat hij vanuit een helikopterview naar ons bedrijf kan kijken, daarvoor zijn wij zelf te druk met ons vak bezig. Daarnaast was het voor ons echt een stok achter de deur dat er concrete afspraken werden gemaakt over wanneer zaken klaar moesten zijn. Wij zijn zeer tevreden over de fijne samenwerking met HKB!’

Ruud van der Looy
Directeur
Tilbox

Tilbox

‘De afgelopen jaren heeft Tilbox een enorme groei doorgemaakt. Net als bij veel bedrijven, brengt dit groeistuipen met zich mee en liepen we tegen diverse problemen aan die verdere groei in de weg stonden. Rob Bierens, adviseur van HKB, bood ondersteuning waar bij ons de know-how ontbrak. Zo hielp Rob ons met het optimaliseren van processen en het verbeteren van de sales. Momenteel is hij nog steeds wekelijks bij Tilbox te vinden om er mede voor te zorgen dat het personeel naar een hoger level wordt getild om de verwachte groei mogelijk te maken.’

Frank Tilburgs
Directeur

 

 

 

Wil jij vrijblijvend kennis maken met HKB?

Dat kan! Neem via het contactformulier contact met ons op.

We nodig je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin we je alles vertellen over de werkwijze van HKB en wat dit voor jou gaat opleveren!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Dorpstraat 173 5504 HE  Veldhoven