Coaching Internationaal Ondernemen

Heb je de ambitie om met jouw bedrijf ook in het buitenland actief te worden? HKB helpt jou bij de eerste export stappen of bij internationaal ondernemen!

Starten met export is voor veel ondernemers een belangrijke stap die gepaard gaat met vragen, risico’s en onzekerheid. Een paar voorbeelden: Welk land of landen kies je? Welke verkoopkanalen kies je? Hoe benader je potentiële partners? Zijn je buitenlandse partners betrouwbaar en hoe zorg je voor goede overeenkomsten?

De adviseurs van HKB hebben veel kennis en ervaring op het gebied van internationaal ondernemen. Wij helpen je bij het beantwoorden van deze en andere vragen. Daar hebben we praktische hulpmiddelen voor die jou snel een paar stappen verder helpen.

HKB is aangemerkt om namens de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) individuele coachtrajecten uit te voeren in het kader van de regeling Starters International Business (SIB)’. Dat betekent dat wij ondernemers die aan de criteria voldoen met een coachingsvoucher kunnen adviseren. Deze vouchers worden ter beschikking gesteld door RVO.nl. Wij helpen graag bij het aanvragen van de coachingsvouchers.

 

Klik hier voor de internatioanle ervaringen van Henk van Lierop (directeur 4Care).

Klik hier om te lezen wat het succes van gestructureerd internationaal ondernemen is.

Meer weten?

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met je op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.