fbpx

Laatste nieuws

Meer nieuws
HR specialist Simone

Hoe vind je de perfect kandidaat?

14 februari, 2019

Een nieuwe medewerker zoeken doe je waarschijnlijk maar af en toe. Je probeert de juiste kanalen te vinden om de vacature onder de aandacht te brengen en hoopt dan dat je de beste medewerker kiest. Dat kost tijd. We hebben HKB's HR specialist Simone Sleddens gevraagd hoe je dit het beste aanpakt!

De visie van Jack op 2019!

31 januari, 2019

Afgelopen jaar heeft HKB Oirschot grote stappen in zijn groeistrategie gemaakt. We hebben adviseur Jack Kroon geïnterviewd en gevraagd hoe hij het jaar 2018 ervaren heeft. Wat 2019 gaat brengen voor HKB Oirschot en voor Jack. Wat zijn belangrijkste doel voor 2019 is en tot slot wat zijn advies is aan andere ondernemers om de gestelde doelen te bereiken.

Bedrijfsovername begeleider Jack Kroon HKB

In 5 stappen naar inzichtelijke bedrijfsprocessen

21 januari, 2019

Bedrijfsadviseur Max Beenen brengt processen van bedrijven in kaart. In de maanden dat hij werkzaam is bij HKB heeft hij al verschillende bedrijven procesmatig geanalyseerd en geadviseerd. Wat valt hem op? Hoe maak je processen inzichtelijk? Hoe kan je de kwaliteit van je organisatie verbeteren? Max deelt graag zijn inzichten.

Bedrijfsadviseurs MKB

De visie van Rob op 2019!

21 januari, 2019

Er is veel gebeurd het afgelopen jaar. HKB heeft vier nieuwe collega’s mogen verwelkomen, een nieuwe huisstijl en naam gelanceerd en verhuisd naar een prachtige locatie in Veldhoven. En als klapper op de vuurpijl heeft de groei van HKB ervoor gezorgd dat we in 2018 onze 75e klant konden verwelkomen. Daarom hebben we Rob Bierens geïnterviewd en gevraagd om vooruit te kijken!

Ron en Jan Libra ICT

HKB begeleidt Libra ICT tijdens de overname van Imagine ICT

21 januari, 2019

Rob Bierens heeft Jan Timmers van Libra ICT begeleid tijdens de succesvolle overname. Graag vertellen Rob en Jan hoe deze fusie tot stand is gekomen, hoe het proces verlopen is en hoe de toekomst van Libra ICT eruit ziet!

Bedrijfsovername door Hostma B.V. begeleid door HKB

14 januari, 2019

Lees meer over de overname van Hostma B.V. & Scheerens Lastechniek, over hoe Jack Kroon & Rob Bierens het proces ervaren hebben en wat er zo bijzonder was bij deze overname!

Met deze marketing weten klanten jou te vinden! 

10 december, 2018

Nieuw jaar, nieuwe kansen, nieuwe ontwikkelingen. Wat gaat 2019 met zich mee brengen op het gebied van online marketing? Steffie heeft het voor je uitgezocht! Will jij voorlopen op je concurrenten? Zorg dat Google je vindt, maak gebruik van Chatbos en verzamel die gouden emailadressen. En dan nu graag in het Nederlands:

100.000 Bedrijfsadviseurs, op dat hele kleine stukje aarde

20 november, 2018

Op dit moment bedraagt Nederland volgens het CBS 105.290  adviesbureau's. Dat zijn er nogal wat. En elke dag komen er meer bij.  Hebben we in Nederland wel vraag naar zoveel adviesbureau's?

Nieuwe gezichten bij HKB

19 november, 2018

HKB blijft groeien! Even alle nieuwe medewerkers op een rijtje: Max Beenen is ons team komen versterken als Junior bedrijfsadviseur, Simone Sleddens vervult de functie van Office manager en Steffie van Weert als Junior marketing adviseur. Daarnaast is Judith Beeren begonnen met haar afstudeerstage bij HKB voor haar Universitaire Master.

HKB voor succesvoller ondernemen

HKB Oirschot één jaar!

13 november, 2018

Wat is de tijd voorbij gevlogen. Tijd om eens terug te blikken samen met eigenaar & adviseur Jack Kroon. We hebben hem aan de tand gevoeld over hoe hij zelf het afgelopen jaar ervaren heeft. Daarnaast ook over wat nu de grootste kick geeft aan het ondernemen met je eigen kantoor, hoe Jack het succes van HKB Oirschot verklaart en wat zijn ambities...

Welkom Steffie!

17 oktober, 2018

Wij blijven groeien! In oktober start Steffie van Weert als Junior Marketing adviseur bij HKB. Ze heeft haar hbo-opleiding Commerciële Economie met specialisatie marketing afgerond en is nu klaar voor haar uitdaging bij HKB. Wij stellen Steffie graag aan je voor!

HKB onderzoekt: Doe je het voor jezelf of je buurman?

16 oktober, 2018

Christiaan van HKB deed onderzoek naar de houding van ondernemers bij het implementeren van een techniek: Hoe ga je dat doen? En misschien nog wel belangrijker: Waarom ga je dit doen?

Dit betekent Prinsjesdag 2018 voor ondernemers!

19 september, 2018

Het nieuws wordt gedomineerd door het afschaffen van de dividendbelasting, maar is dat voor ons wel zo interessant?

Nieuwe gezichten bij HKB!

17 september, 2018

3 nieuwe medewerkers zijn gestart bij HKB! Simone, Max en Judith stellen zich aan jou voor.

Geld is niet het probleem, dus maak je plannen waar!

22 augustus, 2018

Geld mag echt geen excuus meer zijn om je plannen niet uit te voeren. Wij vertellen je graag hoe je jouw plannen kan financieren, wat de voor- en nadelen daarvan zijn en hoe wij jou daarbij kunnen helpen.

Hoe het Actieplan Orbis helpt groeien

26 juli, 2018

Precies 1 jaar geleden is Koen van Hout van Projectbureau Orbis gestart met HKB. Op dat moment had Koen een klein projectbureau. Hij twijfelde of een bedrijfsadviseur bij ‘zo’n klein bedrijf’ wel de juiste stap was, en of dat niet allemaal overdreven en duur was. Nu, 1 jaar later, laat hij graag weten hoe dit voor hem heeft uitgepakt.

Kan ik het faillissement van jouw bedrijf voorspellen?

23 juli, 2018

Zijn faillissementen van individuele MKB-bedrijven te voorspellen? Ik denk van wel en daarom wil ik de komende maanden bedrijven testen op een model die ik zelf ontwikkel. Wil je meer weten over het onderzoek of wil je onderdeel uitmaken van mijn testset? Stuur een mailtje naar: l.trommelen@hkb-advies.nl

Hoofdkantoor Brabant heet vanaf nu HKB!

8 juni, 2018

Tijdens Kempentech heeft Hoofdkantoor Brabant een nieuwe naam en huisstijl gelanceerd!

Groot nieuws: Verhuizing HoofdKantoor Brabant!

1 mei, 2018

Een verhuizing staat op stapel voor Hoofdkantoor Brabant, dat gaat verhuizen van Eersel naar Veldhoven. Na 4 jaar op de Meerheide in Eersel is het tijd voor een nieuw kantoor met een eigentijdse uitstraling.

Omroep Brabant: Je moet kiezen (interview met Rob Bierens)

1 november, 2017

Rob was live in de uitzending bij het programma Muziek & Zo van Omroep Brabant. Rob vertelde over zijn werk als adviseur en de uitbreiding met nieuwe bedrijfsadviseurs.

Opening HKB-kantoor Oirschot

18 oktober, 2017

Opening HKB-kantoor Oirschot