Maak jij met ons bedrijven nog succesvoller?

Heb jij de kennis en ervaring om een ondernemer te ondersteunen met zijn bedrijf? Wil jij energie krijgen van je werk, in plaats van energie stoppen in bedrijfspolitiek? Als zelfstandig ondernemer aan het werk, maar wel behoefte aan collega’s en een team om je heen?  3x ja, dan ben jij misschien wel de adviseur die HKB zoekt!

Over HKB

HKB is een adviesbureau met grootse plannen. HKB is in 2014 opgericht, met op dat moment ruim 50 jaar praktijkervaring in directievoering voor zowel groet als kleine bedrijven. Onze missie is om hoogwaardig bedrijfskundig advies op een praktische manier bereikbaar te maken voor het MKB. Wij zien namelijk dat veel potentie in het MKB onbenut blijft. Veel ondernemers hebben specialiteiten in huis maar missen kennis, ervaring en doortastendheid op strategische, organisatorische, commerciële of financiële zaken.

Adviseurs van HKB kunnen ondernemers hierin ondersteunen en bedrijven succesvoller maken. Dat vraagt om een gestructureerde aanpak, brede kennis, senioriteit en doortastendheid. HKB heeft die factoren verwerkt in een aantal adviesproducten. Onze adviseurs zetten die producten in tijdens hun advieswerk en zijn daarmee aantoonbaar succesvol.

Wil jij kennismaken met onze adviseurs? Klik hier

Wat doen wij?

HKB is een organisatie die bedrijven in de MKB-sector ondersteunt door het verlenen van bedrijfskundig advies. Daarbij gaan wij náást de ondernemer staan en geven advies waar de ondernemer echt iets aan heeft. Daarnaast hebben wij de ambitie om door te groeien en dé MKB adviespartner te zijn. Wij ondersteunen en adviseren bij het voorbereiden van zowel strategische beslissingen, maar helpen ook op specifieke vakgebieden. En we streven ernaar dat onze klanten niet enkel klanten, maar goede relaties van ons zijn.

Wij zijn de ‘business friend’ voor de ondernemer én zijn bedrijf.

Jij als adviseur bij HKB?

Jij bent zelfverzekerd dat je een succesvolle bedrijfsadviseur kunt zijn? Ben je zelf ook ondernemend? De ervaring leert namelijk dat ondernemers het liefste  werken met andere ondernemers. Met mensen die dezelfde taal spreken en het klappen van de zweep kennen.

HKB adviseurs zijn daarom zelf ook ondernemer. Je bent verantwoordelijk voor je eigen vestiging. en wij ondersteunen daarbij. Zodat jij je eigen advieskantoor kunt uitbouwen. Dat je jouw eigen relaties kunt opbouwen en je eigen klanten kunt binden. Maar waarom zou je je tijd stoppen in het uitwerken van producten, een eigen website en marketing en je administratie, in plaats van meteen aan de slag te gaan met je klanten? En waarom zou je dat allemaal helemaal alleen doen?

Aansluiten bij HKB heeft veel voordelen. Zo sluit je je aan bij een organisatie die al 10 jaar advies geeft aan het MKB en met succes! Klanten zijn zeer tevreden over HKB en blijven vragen naar de diensten van HKB. Je sluit je aan als bedrijfskundig adviseur bij een bedrijf dat bekend is in de regio en waarbij de organisatie staat als een huis. Daarnaast heb je bij HKB de volgende voordelen als je een eigen HKB-vestiging opent:

 • – Je begint met een vliegende start!
 • – Je hebt ervaren adviseurs om je heen voor begeleiding en het delen van kennis.
 • – De marketing voor jouw nieuwe vestiging wordt voorbereid, elke adviseur krijgt marketing ondersteuning voor versteviging van zijn reputatie en leadgeneratie.
 • – Je treedt toe tot een club enthousiaste en kundige mensen
 • – Je krijgt ondersteuning bij klantenacquisitie, zodat je direct kunt beginnen
 • – Wij investeren samen in jou!

Lees hier waarom Jack Kroon voor HKB gekozen heeft!

Wat houdt aansluiten bij HKB in?

Bij HKB staan wij voor succesvoller ondernemen, voor zowel onze klanten als onze HKB-adviseurs. Dit realiseren wij door jou zo goed mogelijk op weg te helpen, waardoor jij je meteen kan focussen op het helpen en ondersteunen van bedrijven. Maar hoe gaat dit nou in zijn werk?

 • – Jou een intensief trainingsprogramma te geven ter voorbereiding voor het adviseurschap bij HKB
 • – De marketing voor jouw vestiging in orde te maken
 • – De administratie voor te bereiden
 • – Ondersteuning te krijgen bij klantenacquisitie

Wie zoeken wij?

Wij zoeken bedrijfsadviseurs die ondernemers in het MKB willen helpen met bedrijfskundige vragen en de ambitie hebben ondernemingen succesvoller te maken. Jij hebt een flinke dosis kennis en ervaring en jij wilt dit inzetten om ondernemers vooruit te helpen.

Voor een juiste ‘fit’ tussen jou en HKB voldoe je aan de volgende criteria:

 • – Je hebt een afgeronde HBO-/ WO- diploma in de richting bedrijfskunde, commercieel, technisch of financieel
 • – Je hebt ervaring op directieniveau
 • – Je hebt een sterk analytisch vermogen
 • – Je bent een stevige gesprekspartner voor een DGA
 • – Je kan je goed inleven in de ondernemer
 • – Je bent energiek en enthousiast en vol ambitie om je eigen praktijk succesvol te maken!

Spreekt dit concept je aan? Twijfel niet en neem contact op voor meer informatie of maak een afspraak via Rob Bierens om kennis met ons te maken.

Je kunt Rob bereiken op +31 6 215 215 20 of via r.bierens@hkb-advies.nl.

Wil je eerst een ervaringsdeskundige spreken en naar zijn ervaringen vragen? Jack Kroon en Rick van Hout beantwoorden al jouw vragen.