Contact

Voor vragen en suggesties kun je het formulier hiernaast invullen, of een email sturen naar info@hkb-advies.nl. Wij zullen hier dan zo snel mogelijk op reageren.

De Kempen

Dorpstraat 173
5504 HE  Veldhoven
+31 (0)40 40 211 12

E-mail: info@hkb-advies.nl
www.hkb-advies.nl


Veldhoven

Dorpstraat 173
5504 HE  Veldhoven
+31 (0)40 40 211 12

E-mail: veldhoven@hkb-advies.nl
www.hkb-advies.nl


Oirschot

Moorland 4
5688 GA  Oirschot
+31(0)6-10055761

E-mail: oirschot@hkb-advies.nl
www.hkb-advies.nl


Openingstijden HKB 

Maandag t/m vrijdag: 8.00-17.00

Zaterdag & Zondag: gesloten

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Stalufor

Stalufor

‘Stalufor is in 2009 opgestart en na de crisis goed te hebben doorstaan, hadden we behoefte aan een stuk ondersteuning in het optimaliseren van processen. We waren vooral toe om ons middels gerichte actiepunten de juiste weg te laten volgen. We hebben een aantal gesprekken gevoerd met Rob en Frans en waren er samen van overtuigd dat zij ons daarin goed konden begeleiden. We hebben het afgelopen jaar de puntjes op de i kunnen zetten en in het komende jaar gaat HKB onze medewerkers naar een nog hoger niveau tillen. Ook de succesreeks die we regelmatig bezoeken op maandagavond wordt als erg positief ervaren. Wij zijn ervan overtuigd dat we door de ingezette acties en het bezoeken van de eerder benoemde succesreeks sessies de groei van de afgelopen jaren kunnen continueren en zelfs nog uit kunnen breiden.’

Theo van Rooij en Jack van den Heuvel
Directie
Van Empel Inspecties en Advisering

Van Empel Inspecties en Advisering

Als één van de eerste klanten van HKB ben ik erg te spreken over de professionaliteit, snelheid en kunde van de adviseurs. Rob en Frans hebben samen met mij bekeken hoe we de algemene bedrijfsvoering in brede zin kunnen verbeteren. We hebben inmiddels diverse procesverbeteringen doorgevoerd en de interne kosten teruggedrongen. Mede daardoor zijn we de afgelopen jaren gegroeid en hebben we extra personeel in dienst genomen. Als ondernemende techneut zijnde is het erg prettig om tweewekelijks met Rob te sparren over managementzaken en zijn hulp te kunnen inschakelen bij zaken waar ik minder verstand van heb, zoals personeelszaken. Dankzij HKB werken wij continue aan het optimaliseren van onze processen en verbeteren van de bedrijfsvoering.

Ruud van Empel
Directeur