Groeistrategie

Hoe ziet jouw bedrijf er volgend jaar uit? ……… En daarna? ………  Wat is jouw plan?

Heb je een helder beeld van wat je bereiken met jouw bedrijf? Hoe krijg je dat voor elkaar? Is jouw bedrijf professioneel genoeg ingericht om deze doelen te halen? En werk jij daarbij in, of aan jouw bedrijf? Tijdens de workshop ‘Actieplan voor Succesvol Ondernemen!’ krijg je antwoord op deze vragen.

HKB helpt je een concreet en compact actieplan en strategiekaart te maken. Je ontwikkelt een helder beeld op de toekomst en welke acties je moet uitzetten om jouw bedrijf nog succesvoller te maken. Het actieplan en de voortgang van de strategiekaart zijn maandelijks te meten, eenvoudig bij te sturen en we helpen mee het aan jouw medewerkers te communiceren.

Waarom het Actieplan voor Succesvol Ondernemen bij HKB? Wij helpen jou te komen tot duidelijke keuzes en ondersteunen jou op praktische wijze bij het halen van jouw doelen. Je krijgt van ons geen uitgebreid wollig rapport, maar een duidelijk stappenplan met heldere doelen en tastbare acties. En natuurlijk de op maat gemaakte strategiekaart!

Opzet workshop

 

In 5 bijeenkomsten ontwikkelen we samen jouw Strategiekaart & Actieplan. Tijdens deze workshop staan de volgende zaken centraal:

  1. De grote lijn : Wat wil jij bereiken als ondernemer en wat zijn de visie, missie en kernwaarden die daarbij horen?
  2. Strategiekaart : Welke doelen staan komend jaar centraal in jouw bedrijf?
  3. Waardepropositie : Waarom zijn wij relevant voor de klant?
  4. SWOT analyse & Confrontatiematrix : Waar liggen de kansen voor jouw bedrijf?
  5. Interne analyse & Actieplan : Wat moet er verbeteren zodat jouw bedrijf kan groeien?

 

Het traject ziet er als volgt uit:

Deelnemers
Ondernemers en wanneer gewenst het managementteam

Inhoud
Tijdens de bijeenkomsten worden de onderdelen van het plan specifiek voor jouw bedrijf behandeld. Er is ruimte om in te gaan op specifieke vragen, kansen en knelpunten. Tijdens de laatste bijeenkomst presenteert de ondernemer zijn/haar actieplan met concrete doelen, middelen en acties, zodat vanaf de volgende dag daadwerkelijke verandering kan plaatsvinden.

Tijdsinvestering
5 x 1 dagdeel voor de workshop. Per bijeenkomst ca. 2 uur voor uitwerken van het plan en voorbereiden van de volgende bijeenkomsten.

Faciliteiten
Onze trainingslocatie is voor jou gereserveerd. Daarnaast is kort overleg gedurende de workshop inbegrepen.  Voor jouw bedrijf wordt een aparte pagina gemaakt op ons online portal, waarop we alle relevantie documenten met jou delen en verslagen communiceren.

Locatie
Trainingslocatie HKB: “Uit je bedrijf om aan jouw bedrijf te werken”

Opvolging Actieplan

Natuurlijk houdt het niet op bij het maken van het plan alleen. De kracht zit in de uitvoering. Wij ondersteunen je daar graag bij. Het actieplan voor Succesvol Ondernemen kan uitstekend gecombineerd worden met verschillende verdiepingsmodules van HKB.

Verdere/andere mogelijkheden zijn:

Wil jij vrijblijvend kennis maken met HKB? 

Dat kan! Neem via het contactformulier hiernaast contact met ons op.

Wij nodigen je uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin we je alles vertellen over het Actieplan voor Succesvol Ondernemen & wat dit voor jou gaat opleveren!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.